Comunicat de presă – 22 martie 2018

Joi, 22 martie 2018, a avut loc şedinţa Colegiului Prefectural al judeţului Ilfov, cu următoarea ordine de zi:

  1. Evoluţia principalilor indicatori economico – sociali la nivelul judeţului Ilfov în anul 2017, temă prezentată de către Direcţia Judeţeană de Statistică Ilfov.
  2. Aprobarea Raportului privind dezvoltarea economico – socială la nivelul județului Ilfov în anul 2017, subiect prezentat de către Secretariatul Colegiului Prefectural Ilfov.    
  3. Aprobarea Planului de acțiuni pe anul 2018, subiect prezentat de către Secretariatul Colegiului Prefectural Ilfov.
  4. Măsuri pentru supravegherea condițiilor de desfacere a produselor alimentare și nealimentare tradiționale în perioada premergătoare și în timpul Sărbătorilor Pascale. Măsuri pentru asigurarea și menținerea climatului de ordine și siguranță publică în perioada premergătoare și în timpul Sărbătorilor Pascale, temă prezentată de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Ilfov, Direcţia de Sănătate Publică a județului Ilfov, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Ilfov şi de asemenea, de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov, Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă ”Dealul Spirii” Bucureşti – Ilfov, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ilfov.
  5. Alte probleme de interes județean.