COMUNICAT DE PRESĂ

Prefectul Județului Ilfov, Doamna Simona NECULAE, a participat astăzi, 01.07.2022, la ceremonia organizată cu ocazia aniversării Comandamentului Garnizoanei București.

Astăzi se implinesc 20 de ani de când Comandamentul Garnizoanei București, înființat în subordinea Statului Major al Forțelor Terestre din cadrul Ministerului Apărării Naționale, urmând ca din luna decembrie 2007, sa fie trecut în subordinea Comandamentului Logistic Întrunit.

Purtăm un deosebit respect Comandamentului Garnizoanei București pentru misiunile de participare în sprijinul autorităților locale, prin elaborarea ‘’Planului de mobilizare a garnizoanei’’, pentru coordonarea și executarea, în garnizoană, a ceremoniilor cu onoruri militare la nivel central și local, dar și pentru conducerea nemijlocită a procesului de operaționalizare a subunităților din Batalionul 265 Poliție Militară, pentru participarea la misiuni de menținere/implementare a păcii în Teatrele de Operațiuni din Irak, Bosnia, Kosovo și Afganistan.

Prefectul Județului Ilfov, doamna Simona NECULAE, multumește pentru invitația de a participa la celebrarea celor două decenii de activitate si primește cu onoare distincția în semn de prețuire pentru sprijinul acordat unității în îndeplinirea misiunilor specifice.

Prefectul Județului Ilfov, Doamna Simona NECULAE, urează un călduros LA MULȚI ANI Comandamentului Garnizoanei București!

Patrie și Onoare!

Simona NECULAE

Prefect al Județului Ilfov