COMUNICAT DE PRESĂ – Ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov

Instituția Prefectului – Județul Ilfov aduce la cunoștința cetățenilor faptul că în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov desfășurată astăzi, 22 martie 2021, a fost votată Hotărârea nr. 48 din 22.03.2021 privind adoptarea modificării scenariului de funcționare pentru unitățile de învățământ din localitatea Snagov, județul Ilfov.

Art. 1. Începând cu data de 23.03.2021 se suspendă activitatea didactică ce presupune prezență fizică la nivelul unităților de învățământ din localitatea Snagov ca urmare a depășirii ratei de incidență de 6/1000 locuitori.

 Art. 2. Având în vedere faptul că în perioada 22-31.03.2021 se desfășoară simulările pentru evaluările naționale 2021 și examenele naționale de bacalaureat 2021, se permite organizarea și desfășurarea simulării examenelor naționale, evaluărilor naționale și a examenelor pentru anii terminali, cu prezența fizică, cu condiția asigurării stricte a normelor de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS-COV-2, respectiv, distanțarea corectă, igienizarea mâinilor și purtarea obligatorie a măștii.

 Art. 3. Pe perioada suspendării procesul de învățământ se va desfășura online.

Art. 4. Directorii unităților de învățământ din localitatea Snagov vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri.

Pentru a consulta Hotărârea CJSU Ilfov nr. 48 din 22.03.2021, click AICI

—–

Pentru a consulta toate Hotărârile CJSU Ilfov, puteți accesa și pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/