Înființarea sediului de lucru secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Ilfov

Instituția Prefectului – Județul Ilfov informează cetățenii interesați cu privire la faptul că, începând cu data de 22.09.2020, se înființează un sediu de lucru secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Ilfov, la următoarea adresă: Șoseaua Alexandriei nr. 249, oraș Bragadiru, județul Ilfov.

Programul de lucru cu publicul la noul sediu secundar al S.P.C.R.P.C.I.V. Ilfov se va desfășura în zilele de MARȚI și JOI, în intervalul orar 09:00 – 14:30.

La sediul de lucru secundar se vor desfășura următoarele activități:

  • Preluarea documentelor necesare efectuării tuturor operațiunilor din domeniul înmatriculării vehiculelor, cu excepția acordării autorizațiilor de circulație provizorie în alb și a autorizațiilor de circulație pentru probe;
  • Eliberarea autorizațiilor provizorii, a certificatelor de înmatriculare sau a dovezilor înlocuitoare ale acestora, precum și a plăcilor cu numere de înmatriculare sau provizorii.

Facem precizarea că verificările necesare realizării acestor operațiuni, precum și implementarea datelor aferente, se vor efectua la sediul principal al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Ilfov din Șoseaua Pipera nr. 49, sector 2, București.