Măsura de carantinare zonală se prelungește cu 14 zile pentru comuna Berceni, începând cu data de 24.12.2020, ora 22:00

Instituția Prefectului – Județul Ilfov informează cu privire la faptul că în urma analizei de risc zonă focar întocmită de către Direcția de Sănătate Publică Ilfov, a avizului emis de către Institutul Național de Sănătate Publică și a Hotărârii CJSU Ilfov nr. 83/24.12.2020, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat dr. Raed ARAFAT, a emis Ordinul de prelungire a măsurii de carantinare zonală pentru comuna Berceni, județul Ilfov.

Conform Ordinului șefului DSU nr. 4660500 din 24.12.2020 privind prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru comuna Berceni, cu satul aparținător Berceni, județul Ilfov, măsura se prelungește pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 24.12.2020, ora 22:00.

Pentru măsurile obligatorii pe care trebuie să le respecte toate persoanele care se află permanent în zonă sau care tranzitează zona, vă rugăm să consultați Ordinul Șefului DSU. 

Pentru a consulta Ordinele Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Hotărârile CJSU Ilfov și modelele de declarații/adeverință de la angajator, puteți accesa și pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/