REUNIUNEA COLEGIULUI PREFECTURAL

Prefectul judeţului Ilfov, Daniel – Tudorel ZAMFIR, a prezidat astăzi, 19 decembrie 2019, începând cu ora 10:00, şedinţa Colegiului Prefectural al judeţului Ilfov, în cadrul căreia au fost dezbătute următoarele:

  1. Raport cu privire la activitatea desfăşurată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Ilfov, în anul 2019 – subiect prezentat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Ilfov.
  2. Supravegherea pieţei de produse şi servicii, în perioada sărbătorilor de iarnă. Realizarea Planurilor de Măsuri pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică pe timpul sărbătorilor de iarnă. – subiect comun, prezentat de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Ilfov, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Ilfov și Inspectoratul de Poliţie al judeţului Ilfov.
  3. Aprobarea Planului comun de acţiuni privind coordonarea activităţilor specifice sărbătorilor de iarnă întreprinse în judeţul Ilfov, pentru protejarea sănătăţii şi siguranţei cetăţenilor, precum şi pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice în perioada premergătoare şi în timpul sărbătorilor de iarnă, prin Hotărârea nr. 7/19.12.2019 a Colegiului Prefectural.
  4. Alte probleme de interes județean.

          La ședință au participat, de asemenea, subprefectul Vincențiu VOICU și toți membrii Colegiului Prefectural al județului Ilfov.