REUNIUNEA COLEGIULUI PREFECTURAL

Astăzi, 31 ianuarie a.c., începând cu ora 10:00, la sediul instituției noastre a avut loc şedinţa Colegiului Prefectural al judeţului Ilfov, sub conducerea prefectului Daniel – Tudorel ZAMFIR, cu participarea subprefectului Anghel ENACHE și a membrilor Colegiului Prefectural.

Ordinea de zi a ședinței a fost următoarea:

  1. Aprobarea Programului ședințelor Colegiului Prefectural pentru anul 2020. Subiectul a fost prezentat de către Secretariatul Colegiului Prefectural Ilfov.
  2. Evaluarea activităţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov în domeniul ordinii și siguranței publice în anul 2019, precum și principalele direcții de acțiune ale instituției pentru anul 2020. Subiectul a fost prezentat de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ilfov.
  3. Prezentarea sarcinilor ce revin autorităților publice, respectiv prezentarea calendarului activităților ce urmează a se desfășura pentru întocmirea anexelor care compun Proiectul PMENA – Planul de Mobilizare a Economiei Naționale pentru Apărare. Subiectul a fost prezentat de către Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale – Structura Teritorială Probleme Speciale Ilfov.
  4. Alte probleme de interes județean.