Ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov

În data de 27 februarie 2020, ora 11:00, la sediul Instituției Prefectului – Județul Ilfov, s-a desfășurat ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, cu următoarea ordine de zi:
1. Măsuri de prevenire adoptate la nivelul județului Ilfov în cazul apariției suspiciunilor de persoane infectate cu Coronavirus Covid-19.
2. Diverse.

În cadrul ședinței au fost emise:
– Hotărârea nr. 2/27.02.2020 privind aprobarea Planului de acțiune pentru prevenire și intervenție în cazul suspiciunii sau apariției unor cazuri de infecție cu coronavirusul Covid-19 la nivelul județului Ilfov;
– Hotărârea nr. 3/27.02.2020 privind aprobarea de măsuri specifice în cazul apariției de infecții cu coronavirusul Covid-19 la nivelul județului Ilfov;
– Notificarea președintelui Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al județului Ilfov cu privire la respectarea măsurilor impuse de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și MAI-DSU, emisă în baza normativelor în vigoare și în scopul prevenirii îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus.