Ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov

Instituția Prefectului – Județul Ilfov informează cu privire la faptul că astăzi, 13 august 2021, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 149 din 13.08.2021:

Art. 1 Articolul nr. 19 al Hotărârii nr 148 din 10.08.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov se modifică și va avea următorul cuprins:

Art. 19. Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă până la capacitatea maximă a spațiului în localitățile unde incidența cumulată este mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori și este interzisă la depășirea incidenței de 3/1000 de locuitori.”

Art. 2 Prezenta hotărâre va fi transmisă, prin grija Secretariatului Tehnic Permanent, membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, în vederea punerii în aplicare și către DSU, conform art.23 lit.e) din OUG nr. 21/2004, pentru informare. Totodată, se va aduce la cunoștința publicului prin publicarea pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Ilfov.

*****

Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov pot fi consultate și în pagina Instituției Prefectului – Județul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/