COMUNICAT DE PRESĂ

Ieri, 28 Noiembrie 2022 la sediul Instituției Prefectului – Județul Ilfov, doamna Simona NECULAE, prefectul județului, alături de domnul Andrei SCUTELNICU, subprefectul județului Ilfov, domnul Constantin CLIM, viceprimarul orașului Otopeni alături de membri ai Consiliului Local al orașului Otopeni, domnul Ion DOGARU, inspectorul general adjunct al  Inspectoratului școlar Județean Ilfov și de reprezentanții grupului de părinți ai copiilor care învață la școala din Otopeni, a participat la sedința de lucru în care s-au analizat solictările venite din partea părinților prezenți.

În cadrul întâlnirii, s-a discutat despre problema suprapopulării școlii din orașul Otopeni, s-au căutat cele mai bune soluții asfel încât copiii să-și desfășoare activitatea de învățare în condiții optime.

Prin aceasta, Instituția Prefectului – Județul Ilfov își manifestă susținerea față de instituțiile implicate, și își propune monitorizarea îndeaproape a desfășurării proiectului.

Doamna prefect Simona NECULAE mulțumește pe aceasta cale părinților, cadrelor didactice implicate în buna desfășurare a procesului de învățământ al copiilor, dar și reprezentanților instituțiilor din județ care au dat dovada de implicare în acest proiect. De asemenea,  și-a exprimat disponibilitatea unei comunicări deschise cu reprezentanții grupului  de părinți, astfel încât toți cei implicați sa fie informați corect și la timp in privința etapelor desfășurării proiectului.