MESAJUL PREFECTULUI, Doamna Simona NECULAE Cu ocazia ZILEI NAȚIONALE A CONTABILULUI ROMÂN

Stimate doamne,

Stimați domni,

Îmi revine deosebita onoare de a vă felicita pentru întreaga Dumneavoastră activitate depusă în cadrul organizațiilor, atât private, cât și publice, pentru seriozitatea de care dați dovadă în abordarea problematicii financiare a acestora.

În opinia mea, Dumneavoastră, ca veritabili profesioniști, asigurați conturarea strategiei organizației, oferiți consultanța necesară pentru ca fiecare organizație să își reducă riscurile la care poate fi expusă în contextul economic actual.

În calitatea mea de reprezentant al Guvernului României în teritoriu țin să reamintesc și cu această ocazie că sunt încântată de faptul că prin experiența și contribuția Dumneavoastră profesională aduceți un aport important la modelarea politicii fiscale ce are un impact semnificativ major asupra populației. Experiența cunoștințelor Dumneavoastră ajută fiecare conducător din sectorul public să poată proteja interesul public cu ajutorul încrederii publice ce vă este acordată.

De aceea consider că, Dumneavoastră, prin valorile de integritate, obiectivitate, competență profesională, confidențialitate și comportament profesional de care dați dovadă în fiecare zi, veți contribui și în viitor la creșterea rolului pe care îl aveți  de a transmite cunoștințele, abilitățile și bazele etice ale profesiei către generațiile următoare.

La mulți ani!