COMUNICAT DE PRESĂ

Astăzi, 18.08.2022, doamna Simona NECULAE – Prefectul Județului Ilfov și  domnul Andrei SCUTELNICU- Subprefectul Județului Ilfov alături de Comisarii Gărzii de Mediu au participat la o acțiune de amploare pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul protecției mediului și investigarea criminalității economice, fiind sprijiniți de Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ilfov. În urma acțiunii au fost aplicate 5 sancțiuni în valoare totală de 280.000 lei, (4 sancțiuni pentru persoane juridice și o sancțiune pentru persoană fizică, 3 sancțiuni privind încălcarea normelor prevăzute de OUG 195/2002,  o sancțiune conform OUG 92/2021 și o sancțiune prevăzută în H.G. 1061/2008).

De asemenea, au mai fost aplicate un număr de 9 sancțiuni administrative în valoare totală de 440.000 lei, a fost transmisă o notificare în vederea suspendării activității a două societăți comerciale precum și alte două notificări privind interzicerea desfășurării activității economice până la obținerea actelor de reglementare .

Prefectul județului Ilfov, doamna Simona NECULAE mulțumește tuturor efectivelor implicate în activitatea de astăzi și le dorește spor în tot ceea ce întreprind.

Prefectul Județului Ilfov, doamna Simona NECULAE face un apel la toți cetățenii județului Ilfov pentru a respecta dispozițiile prevăzute de legile în materia protecției mediului înconjurător deoarece un mediu curat înseamnă o viață mai curată pentru fiecare dintre noi.

RESPECT PENTRU LEGE!

 

Simona NECULAE

Prefect al Județului Ilfov