COMISIA JUDEȚEANĂ DE INCLUZIUNE SOCIALĂ ILFOV

Instituția Prefectului – Județul Ilfov informează cetățenii cu privire la următoarele:

În conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1217/06.09.2006 privind Incluziunea Socială Ilfov, astăzi, 16.12.2022, ora 10:00, la sediul Instituției Prefectului- Județul Ilfov, Doamna Prefect, Simona NECULAE a prezidat ședința Comisiei Jedețene privind Incluziunea Socială Ilfov.

În cadrul ședinței a fost prezentat și aprobat Regulamentul de Organizare și Funcționare al Comisiei Județene privind Incluziunea Socială Ilfov, prezentat de către Secretarul tehnic al Comisiei.

De asemenea, a fost  prezentat și avizat Planul Anual de Acțiune al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov privind serviciile sociale administrate și finanțate de Consiliul Județean Ilfov, prezentat de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copiluui Ilfov.

Pe această cale, prefectul județului Ilfov, Doamna Simona NECULAE mulțumește tuturor autorităților locale pentru implicarea în această activitate, astfel încât fiecare cetățean al județului nostru să se bucure de condiții optime de viață.