COMUNICAT DE PRESĂ

Prefectul județului Ilfov, doamna Simona Neculae, a primit ieri, 07 aprilie 2022, vizita ambasadorului Indiei în România, Excelența Sa, domnul Rahul Shrivastava.

În cadrul întâlnirii au avut loc discuții amicale cu privire la relațiile comerciale și culturale între județul Ilfov și India, dar și la legăturile acestor două comunități ce țin de educație și unități de învățământ preuniversitar și universitar.

”În cadrul acestei întâlniri am avut onoarea să îi prezint înaltului oaspete indian oportunitățile și potențialul județului Ilfov, de o deosebită importanță, care pot pune bazele unei colaborări pentru viitor. De asemenea, în cadrul întrevederii a fost subliniată importanța dialogului și a cooperării.” – Prefectul județului Ilfov, doamna Simona Neculae.

Reamintim faptul că, în contextul conflictului armat din Ucraina și al amplei operațiuni a Guvernului Indiei de evacuare a studenților indieni aflați pe teritoriul țării vecine, peste 10 localități din județul Ilfov au fost implicate în identificarea și asigurarea spațiilor de cazare, a transportului, alimentelor și a altor lucruri necesare pentru cetățenii indieni evacuați prin România.