COMUNICAT DE PRESĂ

Având în vedere actualizarea atenționării meteorologice de cod galben la nivelul Județului Ilfov pentru intervalul 2 și 3 iulie, când se va înregistra un val de căldură ce va crea discomfort termic ridicat, Doamna Prefect Simona NECULAE amintește locuitorilor că, prin Ordinul de Prefect nr. 206 din 21.06.2022 a fost instituit Planul de măsuri pentru prevenirea și atenuarea efectelor temperaturilor ridicate asupra populației la nivelul județului Ilfov, primarii unităților administrativ-teritoriale  luând toate măsurile necesare protejării populației.

De asemenea, amintim că dispozițiile Hotărârilor nr. 43 din 21.06.2022, respectiv nr. 44 din 28.06.2022 rămân în vigoare până la epuizarea fenomenelor meteorologice periculoase, inclusiv a caniculei.

Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din Județul Ilfov și Direcția de Sănătate Publică Ilfov oferă în continuare tot suportul locuitorilor județului în această perioadă caniculară prin prelungirea serviciului de permanență  în cadrul primăriilor, intervenind cu promptitudine în situațiile sesizate.

Prefectul Județului Ilfov, Doamna Simona NECULAE, dorește locuitorilor județului, zile răcoroase!

*****

Pentru toate Hotărârile CJSU Ilfov, vă rugăm să accesați pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul lfov: Comunicate – INSTITUȚIA PREFECTULUI (gov.ro)