Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului, Serviciul Comunitar de Pașapoarte Ilfov își deschide porțile pentru copii, în cadrul evenimentului PAȘAPORT PENTRU VACANȚĂ

Instituția Prefectului – Județul Ilfov aduce la cunoștința cetățenilor următoarele:

Miercuri, 1 iunie 2022, zi nelucrătoare, în intervalul orar 08:30 – 16:30, Serviciul Comunitar de Pașapoarte Ilfov va prelua cereri de eliberare a pașapoartelor exclusiv pentru minori. Aceștia se pot prezenta singuri (în cazul minorilor cu vârsta peste 14 ani, cu declarație din partea părinților autentificată în țară de notarul public, iar în străinătate la misiunile diplomatice sau oficiile consulare) sau însoțiți de părinți (în cazul minorilor cu vârstă mai mică de 14 ani, conform prevederilor legale). Minorii, sau părinții lor, pot depune cererea de eliberare a pașaportului fără a fi nevoie de programare prealabilă. Pașaportul se eliberează în termen de 5 zile lucrătoare.

Adresa Serviciului Comunitar de Pașapoarte Ilfov este: Str. Liviu Rebreanu nr. 4, în incinta PARKLAKE, sector 3, București.

Reamintim persoanelor care vor solicita depunerea cererii de eliberare a pașapoartelor pentru minori să consulte pagina de internet www.pasapoarte.mai.gov.ro, pentru a se asigura că au asupra lor toate documentele necesare, inclusiv chitanța de plată a contravalorii pașaportului.