Inaugurarea Grădiniței cu program prelungit ‘’’Chiț Chiț’’din comuna Gruiu, județul Ilfov

Astăzi, 2 februarie 2023, Prefectul Județului Ilfov, Doamna Simona NECULAE, alături de Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert THUMA, de vicepreședinții Ștefan RĂDULESCU și Vincențiu VOICU, Primarul comunei Gruiu, domnul Ion SAMOILĂ precum și de alte oficialități locale și un sobor de preoți, au participat astăzi la inaugurarea Grădiniței cu program prelungit ’’Chiț Chiț’’din comuna Gruiu, județul Ilfov.

Copiii din comuna Gruiu sunt așteptați intr-un mediu unicat în România fiind independent energetic, sigur și prietenos, cu camere spațioase și bine îngrijite, precum și un personal dedicat și bine pregătit. Echipamentele moderne, cum ar fi sistemele interactive de învățare, ajută la stimularea creativității și a gândirii critice a copiilor.

De asemenea, Grădinița oferă activități extracurriculare care încurajează dezvoltarea fizică și socială a copiilor, precum și oportunități de a învăța despre natură și mediul înconjurător.

Pe această cale, Doamna Prefect Simona NECULAE mulțumește tuturor autorităților implicate în dezvoltarea județului nostru, le dorește copiilor dezvoltare armonioasă în cadrul comunității, iar cadrelor didactice mult spor în activitățile desfășurate!