Instituția Prefectului – Județul Ilfov găzduiește în data de 14 octombrie 2022 Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Conform Programului Național de Guvernare de scădere a ratei șomajului, Instituția Prefectului – Județul Ilfov vine în întâmpinarea cetățenilor aflați în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional și îi așteaptă vineri, 14 octombrie 2022, începând cu ora 09:00, la acțiunea de interes județean BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ, la sediul instituției din str. Smârdan, nr. 3, sector 3, București.

Obiectivele principale ale evenimentului organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov sunt creșterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și crearea de noi oportunități pentru angajatori în identificarea potențialilor viitori angajați, care pot contribui la succesul activității economice, prin experiența și abilitățile lor.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Detalii cu privire la ofertele de locuri de muncă și la angajatorii înregistrați pot fi consultate pe pagina de internet a AJOFM Ilfov: https://tinyurl.com/32rxna3j sau pe pagina Facebook a AJOFM Ilfov.

Vă așteptăm la întâlnirile față în față cu recrutorii din județul Ilfov.

Există un loc de muncă potrivit pentru oricine!