Măsurile dispuse în contextul sărbătorii Unirii Principatelor Române

Instituția Prefectului – Județul Ilfov a susținut astăzi o declarație de presa cu ocazia sărbătoririi Unirii Principatelor Române.

În cadrul declarației de presă au fost prezentate măsurile luate cu această ocazie de către Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bucuresti Ilfov,  Inspectoratul Județean de Jandarmi Ilfov și de Agenția Natională Antidrog.

Obiectivele structurilor M.A.I. pentru aceste zile sunt asigurarea unui climat de liniste si de siguranțtă pentru toti cetățenii județului, în așa fel încât sa se evite pe cât posibil situații care să necesite luarea de măsuri specifice acestor instituții.

În cazul situațiilor de urgență, echipele de intervenție constituite vor acționa prompt, eficient și cu profesionalism, pentru ca toți cetățenii să se simtă în siguranță.

Așadar, pentru o mini vacanță în siguranță, se recomandă respectarea  normelor de conviețuire socială, să nu răspundeți la provocări cu violență și să încercați să evitați conflictele.

Vor fi efectuate recunoașteri în teren și misiuni de monitorizare în zonele cu public numeros unde se vor organiza și desfășura activități cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, în vederea asigurării măsurilor specifice pentru prevenirea, monitorizarea și gestionarea situațiilor de urgență pe tot parcursul derulării evenimentelor

“După cum știți, în perioada 21-24 ianuarie sunt câteva zile libere ocazionate de aniversarea  Zilei de 24 IANUARIE, Ziua Unirii Principatelor Române.

În acest context, doresc să vă informez cã, la nivelul Județului Ilfov, au dispuse măsuri specifice, integrate, pentru asigurarea unui climat de liniște, ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență care pot apărea în acest interval de timp.

Cu aceastã ocazie doresc sã và adresez dumneavoastrã, tuturor locuitorilo Judetul Ilfov, sincere multumiri pentru atentia de care dati dovad respectarea regulilor de convietuire social, si, nu în ultimul rând dores multumesc institutilor implicate pentru cà au asigurat si asigurà în contin un climat de liniste si sigurantà social.

În încheiere vã doresc tuturor un câlduros „La Multi Ani” !”  Simona NECULAE, prefect al județului Ilfov.