Programul toamnă-iarnă noiembrie 2022-martie 2023

Instituția Prefectului – Județul Ilfov informează cetățenii cu privire la următoarele:

În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu modificările și completările ulterioare și cu prevederile art. 10 din Regulamentul cadru privind structura organizatorică, atribuțiile, funcționarea și dotarea comitetelor și centrelor operative pentru situații de urgență, aprobat prin Hotărârea Guvernului României nr. 1491/2004, cu modificările și completările ulterioare, astăzi, 17.11.2022, ora 11:00, în baza Ordinului 470 din data de 16.11.2022, a avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov.

În cadrul ședinței a fost prezentat și aprobat Planul operativ de acțiune pe timpul iernii 2022-2023 și a fost adoptată Hotărârea nr. 52/17.11.2022 prin care sunt stabilite bazele care acționează pe raza județului Ilfov, mijloacele și raioanele de intervenție ale subunităților Inspectoratului pentru Situații de Urgență ’’Dealul Spirii’’ București-Ilfov, punctele de lucru din județ ale Enel Ditribuție Muntenia, punctele de lucru ale Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, bazele de deszăpezire pentru drumurile județene, prestatorul și datele de contact ale responsabilului prestator.

De asemenea, au fost inventariate spațiile de cazare pentru persoanele surprinse în trafic.

Pe această cale, prefectul județului Ilfov, Doamna Simona NECULAE face apel la toate autoritățile locale și la instituțiile deconcentrate pentru a da dovadă de responsabilitate și intervenție rapidă în situații de criză.

 

Pentru toate Hotărârile CJSU Ilfov, vă rugăm să accesați pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/

 *****