Vizită la unități de învățământ din orașele Otopeni și Buftea

      „Astăzi, 22.08.2023, împreună cu domnul subprefect Andrei SCUTELNICU și doamna inspector general Adriana STOICA din partea Inspectoratului Scolar Județean Ilfov,  am vizitat  mai multe unități de învățământ din orașele Otopeni și Buftea.

     Această vizită se înscrie în programul de verificare a îndeplinirii condițiilor optime pentru începerea anului școlar 2023-2024.

     La sosirea în unitățile de învățământ am fost întâmpinați de echipele de conducere care ne-au arătat stadiul lucrărilor de construcție, igienizare, dotare cu materiale performante care să asigure un climat normal pentru studiu. Am fost impresionată de modul în care s-au derulat proiectele în care sunt angrenate câteva scoli din cele două localități ale județului Ilfov și sper ca pe viitor și alte localități să le urmeze exemplul.

     Aceaste vizite vor continua și în perioada următoare astfel încât să am convingerea că, la începutul noului an școlar fiecare elev va beneficia de condiții optime de studiu.” – Simona NECULAE – prefectul Județului Ilfov.