COMUNICAT DE PRESĂ

Prefectul județului Ilfov Simona NECULAE și subprefectul Costin – Alexandru OJOG au fost prezenți, în seara zilei de 22.02.2022, la misiunea Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o hală de depozitare situată în orașul Bragadiru, județul Ilfov.

Potrivit ISU B-IF, incendiul s-a manifestat în interiorul halei, pe o suprafață de aproximativ 50 m.p., cu degajări mari de fum. Pentru gestionarea situației de urgență s-a intervenit cu 9 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări și două autospeciale pentru descarcerare SMURD. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat în limitele găsite, fără a se extinde și fără victime.

Prefectul județului Ilfov, Simona NECULAE, a transmis alese mulțumiri pompierilor ISU B-IF: “Suntem mândri de modul în care ați acționat în doar 24 de ore la lichidarea a 2 incendii cu potențial de pericol major pe raza județului nostru. Vă prețuim pentru modul în care vorbiți prin aceste fapte, și nu prin cuvinte, fiind mereu la straja siguranței și sănătății noastre, în nobila misiune de protectori și salvatori ai cetățenilor!”

*****

Nu uitați! Identificarea, evaluarea și analiza pericolelor potențiale prin aprecierea probabilității de apariție a lor și a consecințelor pe care le presupun pentru viața oamenilor, mediu și bunuri materiale sunt esențiale în prevenirea unor dezastre!

Urmăriți campaniile de informare preventivă ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pentru a preveni si a înlătura rapid stările de pericol sau cauzele potențiale de incendiu: https://www.igsu.ro/Comunitate/CampaniiInformare