„Crosul Ilfovului” – Ediția a II a

În prezența doamnei președinte al Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipa, ieri s-a desfășurat evenimentul sportiv „Crosul Ilfovului”. A doua ediție a crosului s-a bucurat de participarea tinerilor Ilfoveni care au venit în număr mare sa se bucure de mișcare și natură.

Intr-un mediu natural atrăgător ne am bucurat de sprijinul conducerii bazei sportive „Nicolae Navasart” loc unde marele campion mondial Ivan Patzaichin își efectua antrenamentele.

Cu siguranță a fost un eveniment sportiv de mare succes, adunând un număr mare (au fost în jur de trei sute) de participanți și spectatori într-o zi de competiție în care natura a fost de partea noastră.

Bilanțul zilei de ieri Ilfov #beactive:

* Participare masivă: Crosul Ilfovului a atras un număr mare de alergători de toate vârstele și nivelurile de pregătire, demonstrând un interes crescut pentru sport și sănătate în comunitatea Ilfovului.

* Promovarea sănătății: Evenimentul a promovat un stil de viață sănătos și activ, încurajând oamenii să facă mișcare și să-și îmbunătățească sănătatea.

* Comunitate și coeziune: Crosul a adus oamenii din diferite părți ale Ilfovului împreună, întărind legăturile sociale și comunitare.

* Spirit competitiv: Participanții au demonstrat un spirit puternic de competiție, iar performanțele lor au fost impresionante.

* Susținere și voluntariat: Evenimentul a beneficiat de sprijinul voluntarilor și al sponsorilor, ceea ce a contribuit la reușita sa.

Mulțumim partenerilor noștri: Consiliul Județean Ilfov prin Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov, Primăria Moara Vlăsiei, Primăria Afumați, Primăria Ștefăneștii de Jos, Primăria Snagov, Primăria Jilava, Primăria Ciolpani, Cosmopolis și Bedda Band.