Precizări cu privire la activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Ilfov

Instituția Prefectului – Județul Ilfov informează cetățenii cu privire la faptul că la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor este în curs de actualizare sistemul software, în cadrul implementării proiectului pilot OnlineCI.

Județul Ilfov este primul și singurul județ din România în care se desfășoară acest program, având ca scop final facilitarea prelucrării documentelor depuse la ghișeu și actualizarea bazei de date. Ținând cont de necesitatea testării sistemului, activitatea serviciului va fi îngreunată până la soluționarea problemelor identificate.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Ilfov cere scuze cetățenilor pentru eventualele neplăceri cauzate și asigură beneficiarii de faptul că depune toate diligențele necesare pentru reducerea timpului de așteptare în vederea depunerii/eliberării de documente.